Cégünket 2006-ban hoztuk létre, és jelenleg is családi vállalkozásként működik.

Fő tevékenységünk a mezőgazdasági gépek forgalmazása. Hivatalos képviselete vagyunk a horvátországi mezőgazdasági gépgyártó klaszternek amely 9 gyártót foglalt magába. A horvát gépgyártók mellett szlovén, szerb, lengyel, indiai, francia és olasz gyártókat is képviselünk. Számos gyártónkkal kizárólagos szerződésben állunk.

A palettán megtalálhatóak a mezőgazdasági kapcsolható eszközök kis, közép és nagy gazdaságok számára. Csakúgy mint a kerti és a hobby munkákhoz szükséges kapcsolható eszközök, mint a szőlészeti és a gyümölcs termesztők számára kialakított gépek, néhány erdészeti kiegészítő gép is megtalálható. Ezekhez a gépekhez és eszközökhöz cégünk teljes alkatrész és szerviz ellátást is biztosít.

Emellett elindítottuk a Sukom által gyártott kazánok fotgalmazását. Ezzel kapcsolatban teljes körű, kivitelezést, beszerelését (amely 6 éves garanciát von maga után) illetve folyamatos karbantartást és alkatrész utánpótlást is vállalunk.

Mindemellett már mezőgépek gyártásával is foglalkozunk. 2019 januárjában, az AGROmashEXPO kiállításon debütált az Automata kitérésű talajmaró NCK-700. Azóta további taggal bővült ez a paletta is…

Új Telephelyünk

2020 Szeptemberében elkészült az új telephelyünk, ahol szívesen várjuk Önöket!

Nézzék meg gépeinket testközelből!

Régi telephelyünktől mindössze 100 méterre, találják az új irodánkat, szervizünket és gyártócsarnokunkat, összesen 1,2 ha területen.

Munkatársaink

Családi vállakozásként büszkék vagyunk rá, hogy a szülők mellett már a gyermekeink és családjaik is bekapcsolódtak a vállalat irányításába.

Peterdy Orsolya

Kereskedelmi vezető

Peterdy Tamás

Kutatás, Fejlesztés

Scroll to Top